Παρακολουθήστε που βρίσκεται το κινητό σας και λάβετε ειδοποιήσεις

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η Πλατφόρμα GoTrack σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε από μακρυά που βρίσκεται το κινητό σας.

Με ιστορικό διαδρομών και πολλές άλλες δυνατότητες, η πλατφόρμα GoTrack είναι η πρώτη επιλογή για Live εντοπισμό!

 

Γιατί να παρακολουθήσω ένα κινητό;

Σε περίπτωση που το κινητό κλαπεί ή χαθεί, μπορούμε να το βρούμε.

Να παρακολουθούμε ηλικιωμένους με άνοια ή τα παιδιά μας μήπως χαθούν.

Προσοχή, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης της πλατφόρμας, απαγορεύεται ρητά η χρήση της πλατφόρμας για παρακολούθηση χωρίς συγκατάθεση.

 

Ποια τα πλεονεκτήματα;

Σε αντίθεση με την παρακολούθηση μέσω μιας συσκευής GPS Tracker, έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε συσκευή, ούτε κάρτα SIM καθώς το κινητό το ίδιο λειτουργεί σαν συσκευή Gps tracker και ενημερώνει την τοποθεσία της χρισημοποιόντας το GPS και το Internet του κινητού.

Το 90% και πλέον των κινητών διαθέτουν GPS. Το μόνο που θα πρέπει να μεριμνήσετε, είναι να διαθέτει το κινητό σύνδεση στο Internet.

Η συνδρομή στην πλατφόρμα GoTrack κοστίζει μόνο 25 Ευρώ το χρόνο.

 

Πώς λειτουργεί;

1. Εγκαθιστούμε την εφαρμογή GoTrack Simulator στο κινητό.

2. Ενεργοποιούμε το “Service Status” και σημειόνουμε το Device Indentifier (Device id)

Όταν το “Service Status” είναι ενεργό, η συσκευή ενημερώνει την τοποθεσία της. Μπορούμε να ορίσουμε και κάθε πόσα δευτερόλεπτα ενημερώνεται η τοποθεσία του κινητού, πατώντας στην επιλογή “Frequency”. Η προεπιλογή είναι 60 δευτερόλεπτα.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα, πατώντας παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής, να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε τον εντοπισμό καθώς και να στείλουμε σήμα κινδύνου (SOS). Εάν έχουμε ρυθμίσει την πλατφόρμα να μας στέλνει ειδοποιήσεις, θα λάβουμε μέσω email την ειδοποίηση “SOS”.

 

Το Device id είναι ο κωδικός της συσκευής. Στην αγορά της συνδρομής εισάγουμε τον κωδικό αυτόν και μόλις ολοκληρώσουμε την αγορά, θα λάβουμε τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα εντοπισμού.

 

Αφού συνδεθούμε στην πλατφόρμα, μπορούμε να παρακολουθούμε ζωντανά την συσκευή. Στην πλατφόρμα, μπορούμε να παρακολουθούμε ταυτόχρονα όσες συσκευές θέλουμε (η κάθε συσκευή θα πρέπει να έχει συνδρομή).

Χάρτης

Μπορούμε να βλέπουμε ζωντανά στον χάρτη που βρίσκεται. Να δούμε διαδρομές που έχει ακολουθήσει. Να ορίζουμε γεωφράκτες και να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις μέσω email εάν φύγει από τις τοποθεσίες που έχουμε ορίσει.

 

Θερμικός Χάρτης

Βλέπουμε με μια ματιά, τις πιο συχνές τοποθεσίες που έχει πάει. Χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε πολύπλοκες αναφορές. Απλά επιλέγουμε το εύρος των ημερών που θέλουμε και βλέπουμε τα πιο συχνά σημεία. Σε περίπτωση που ένα άτομο χαθεί (παράδειγμα ηλικιωμένοι με άνοια), θα μας βοηθήσει πολύ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *