Παρακολουθήστε την υγεία των αγαπημένων σας από μακρυά

Η πλατφόρμα GoTrack σε συνδυασμό με το Megastek Imedtrack ™ MT80 smart watch το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσοσελίδα μας μπορείτε να παρακολουθήσετε απομακρυσμένα την τοποθεσία με όλα τα χαρακτηριστικά της και Δεδομένα Υγείας όπως Καρδιά, Βήματα, θερμίδες, Δραστηριότητα Χιλιόμετρα, Αφαίρεση και Ειδοποιήσεις Πτώσης αγαπημένων μας προσώπων (πχ ένας υπερήλικας ή το μικρό παιδί μας)

Χάρτης

Μπορούμε να βλέπουμε ζωντανά στον χάρτη που βρίσκεται το άτομο. Να δούμε διαδρομές που έχει ακολουθήσει. Να ορίζουμε γεωφράκτες και να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις μέσω email εάν φύγει από τις τοποθεσίες που έχουμε ορίσει.

 

Θερμικός Χάρτης

Βλέπουμε με μια ματιά, τις πιο συχνές τοποθεσίες που έχει πάει. Χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε πολύπλοκες αναφορές. Απλά επιλέγουμε το εύρος των ημερών που θέλουμε και βλέπουμε τα πιο συχνά σημεία. Σε περίπτωση που ένα άτομο χαθεί (παράδειγμα ηλικιωμένοι με άνοια), θα μας βοηθήσει πολύ.

Στατιστικά Υγείας και Δραστηριότητας

Ειδοποιήσεις

Οι ειδοποιήσεις που στέλνει η συσκευή, είναι οι εξής:

  • Low Battery: Χαμηλή Μπαταρία
  • SOS: Κίνδυνος (όταν πατηθεί το κουμπί SOS στην συσκευή)
  • BeltON: Κουμπώθηκε το λουράκι
  • BeltOff: Αφαιρέθηκε το λουράκι

Όλες οι ειδοποιήσεις στέλνονται και αυτόματα μέσω email. Οπότε ενημερωνόμαστε άμεσα σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που το άτομο που φοράει την συσκευή, πέσει.

 

Στατιστικά υγείας της ημέρας.

Εδώ θα δούμε το μέσο όρο των παλμών της καρδιάς, τα βήματα της ημέρας, πόσες θερμίδες κάψαμε (μέσο όρο) και την ποιότητα ύπνου.

 

Παλμοί

Αριστερά βλέπουμε τους πιο πρόσφατους καρδιακούς παλμούς (ανά ώρα) και δεξιά το μέσο όρο των παλμών όλης της ημέρας.

 

Δραστηριότητα

Το γράφημα αφορά τις θερμίδες και τα βήματα όλων των ημερών που έχουμε επιλέξει. Εφόσον σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε επιλέξει ημερομηνίες, μας δείχνει τις τελευταίες 6 ημέρες.

Ακουμπώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω σε κάθε ημερομηνία, βλέπουμε τις θερμίδες που κάψαμε και τα βήματα.

 

Ποιότητα ύπνου

Ακουμπώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω σε κάθε ημερομηνία, βλέπουμε τις ώρες βαθύ ύπνου (deep sleep), ελαφρού ύπνου(light sleep) και ώρας δραστηριότητας στον ύπνο (sleep activity).

 

Αποστάσεις

Εδώ βλέπουμε τις αποστάσεις που έχουν διανυθεί σε χιλιόμετρα. Η απόσταση είναι μετρημένη μέσω του GPS, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η συνολική απόσταση που έχει διανυθεί (όχι μόνο σε βήματα).

 

Πρώτη Επιλογή

Η πλατφόρμα GoTrack.Live είναι το απόλυτο εργαλείο για την απομακρυσμένη παρακολούθηση της υγείας των αγαπημένων σας. Η αγορά της συσκευής κοστίζει μόνο 180 Ευρώ και περιλαμβάνει ένα χρόνο συνδρομή στην πλατφόρμα και κάρτα SIM.

Η ετήσια συνδρομή μετά τον 1 χρόνο, κοστίζει μόνο 55 Ευρώ και περιλαμβάνει και την κάρτα SIM που χρειάζεται η συσκευή για να επικοινωνεί με την πλατφόρμα.

Με απλά λόγια, εσείς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τίποτε άλλο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *