6. Εντοπισμός και παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου και ειδοποιήσεις

Η Πλατφόρμα iRemote σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε από μακρυά που βρίσκεται το κινητό σας.

Με ιστορικό διαδρομών και πολλές άλλες δυνατότητες, η πλατφόρμα iRemote είναι η πρώτη επιλογή για Live εντοπισμό!

Γιατί να παρακολουθήσω ένα κινητό;

Σε περίπτωση που το κινητό κλαπεί ή χαθεί, μπορούμε να το βρούμε.

Να παρακολουθούμε ηλικιωμένους με άνοια ή τα παιδιά μας μήπως χαθούν.

Προσοχή, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης της πλατφόρμας, απαγορεύεται ρητά η χρήση της πλατφόρμας για παρακολούθηση χωρίς συγκατάθεση.

 

Ποια τα πλεονεκτήματα;

Σε αντίθεση με την παρακολούθηση μέσω μιας συσκευής GPS Tracker, έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε συσκευή, ούτε κάρτα SIM καθώς το κινητό το ίδιο λειτουργεί σαν συσκευή Gps tracker και ενημερώνει την τοποθεσία της χρισημοποιόντας το GPS και το Internet του κινητού.

Το 90% και πλέον των κινητών διαθέτουν GPS. Το μόνο που θα πρέπει να μεριμνήσετε, είναι να διαθέτει το κινητό σύνδεση στο Internet.

Πώς λειτουργεί;

1. Εγκαθιστούμε την εφαρμογή GoTrack Simulator στο κινητό.

2. Ενεργοποιούμε το “Service Status” και σημειόνουμε το Device Indentifier (Device id)

συνδεση_κινητου_1

Όταν το “Service Status” είναι ενεργό, η συσκευή ενημερώνει την τοποθεσία της. Μπορούμε να ορίσουμε και κάθε πόσα δευτερόλεπτα ενημερώνεται η τοποθεσία του κινητού, πατώντας στην επιλογή “Frequency”. Η προεπιλογή είναι 60 δευτερόλεπτα.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα, πατώντας παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής, να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε τον εντοπισμό καθώς και να στείλουμε σήμα κινδύνου (SOS). Εάν έχουμε ρυθμίσει την πλατφόρμα να μας στέλνει ειδοποιήσεις, θα λάβουμε μέσω email την ειδοποίηση “SOS”.

συνδεση_κινητου_2

Το Device id είναι ο κωδικός της συσκευής. Στην αγορά της συνδρομής εισάγουμε τον κωδικό αυτόν και μόλις ολοκληρώσουμε την αγορά, θα λάβουμε τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα εντοπισμού.

Αφού συνδεθούμε στην πλατφόρμα, μπορούμε να παρακολουθούμε ζωντανά την συσκευή. Στην πλατφόρμα, μπορούμε να παρακολουθούμε ταυτόχρονα όσες συσκευές θέλουμε (η κάθε συσκευή θα πρέπει να έχει συνδρομή)

συνδεση_κινητου_3

Μπορούμε να βλέπουμε ζωντανά στον χάρτη που βρίσκεται. Να δούμε διαδρομές που έχει ακολουθήσει. Να ορίζουμε γεωφράκτες και να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις μέσω email εάν φύγει από τις τοποθεσίες που έχουμε ορίσει.

 

Θερμικός Χάρτης

συνδεση_κινητου_4

Βλέπουμε με μια ματιά, τις πιο συχνές τοποθεσίες που έχει πάει. Χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε πολύπλοκες αναφορές. Απλά επιλέγουμε το εύρος των ημερών που θέλουμε και βλέπουμε τα πιο συχνά σημεία. Σε περίπτωση που ένα άτομο χαθεί (παράδειγμα ηλικιωμένοι με άνοια), θα μας βοηθήσει πολύ.