Δημιουργία ειδοποιήσεων για τον Γεωφράκτη

Η Πλατφόρμα Gotrack   εκτός από τον απλό εντοπισμό και παρακολούθησης της συσκευής gps tracker μας μέσα σε έναν γεωφράκτη μας δίνει την δυνατότητα να ρυθμιστεί έτσι ώστε εάν η συσκευή μας εισέλθει ή εξέλθει από τα όρια που έχουμε καθορίσει να μας στείλει ειδοποίηση,είτε μέσω email είτε εκείνη την στιγμή στην οθόνη μας,αρκεί να έχουμε την πλατφόρμα ανοιχτή.

Αφού έχουμε κάνει login στην πλατφόρμα Go Track πατάμε στο δεξί πάνω μέρος το γραναζάκι και από την λίστα που θα εμφανιστεί πατάμε “notifications”.

 

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε στο + για να προσθέσουμε μία ειδοποίηση

Θα εμφανιστεί μία φόρμα.Επιλέγουμε τον τύπο της ειδοποίησης που θέλουμε.Αφού μιλάμε για Γεωφράκτη θα επιλέξουμε “Geofence  exited”,δηλαδή να μας ειδοποιήσει η πλατφόρμα όταν η επιλεγμένη συσκευή μας εισέλθει στα όρια που έχουμε ορίσει.

Στο ίδιο παράθυρο και την λίστα channels θα επιλέξουμε αν θα μας στείλει email ή web ενημέρωση ή και τα δύο ταυτόχρονα.Το email το έχουμε ήδη ορίσει όταν είχαμε κάνει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού και η ειδοποίηση θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης μας ,αρκεί η πλατφόρμα Go Track να είναι ανοιχτή.

Μπορούμε  επίσης να επιλέξουμε το all devices οπότε δεν χρειάζεται να αντιστοιχίσουμε την ειδοποίηση με κάποια συσκευή.

 

Πατάμε το ✔  και κλείνουμε δημιουργώντας έτσι την ειδοποίηση.

Όπως βλέπετε στον πίνακα έχει δημιουργηθεί η ειδοποίηση “Geofence exited”

 

Κλείνουμε το παράθυρο με χ

 

Τώρα θα πρέπει την ειδοποίηση “geofence exited” που δημιουργήσαμε να την αντιστοιχήσουμε στην συσκευή-ές gps trackers που επιθυμούμε.Επιλέγουμε στην αριστερή πλευρά της οθόνης την συσκευή μας.Έχουμε επιλέξει την συσκευή ecg.

 

Αμέσως πατάμε πάνω στο γραναζάκι και επιλέγουμε notifications

 

Στο παράθυρο που θα ανοίξει απλά πατάμε ✔ στην ειδοποίησή μας.

Κλείνουμε το παράθυρο  με χ  και είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε δημιουργήσει λοιπόν ένα γεωφράκτη που εάν η συσκευή μας βγεί από τα όρια που έχουμε ορίσει ,θα μας στείλει ειδοποίηση με email αλλά και με web (η ειδοποίηση web προυποθέτει οτι θα έχουμε την πλατφόρμα ανοιχτή)

Εάν θέλουμε η  πλατφόρμα να μας στείλει ειδοποίηση όταν η συσκευή μας μπεί από το γεωφράκτη. θα επαναλάβουμε την ίδια διαδικασία ,θα φτιάξουμε μία νέα ειδοποίηση απλά θα αλλάξουμε την εντολή σε “Geofence entered” και θα την αντιστοιχίσουμε στην συσκευή μας.

Είμαστε έτοιμοι!

 

 

 

 

 

 

 

 

[td_smart_list_end]

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *