Αρχική

Πλατφόρμα εντοπισμού Gps Tracker iRemote

Η πιο προηγημένη πλατφόρμα εντοπισμού GPS

 Ειδοποιήσεις, ανακοινώσεις και άλλα σημαντικά στοιχεία μπορούν να προβληθούν στον πίνακα της πλατφόρμας για γρήγορη ενέργεια, όπως απαιτείται.

Πλήθος αναφορών και ειδοποιήσεων όπως Διαδρομές ταξιδιών, Ειδοποιήσεις μετακίνησης από περιοχή κλπ. Μπορείτε ακόμα και να βλέπετε πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει το όχημα και εαν θέλει σέρβις, να ορίσετε επιτρεπτή περιοχή και ανώτατο όριο ταχύτητας. Αυτές είναι μόνο κάποιες από της δυνατότητες που σας προσφέρει.

Συσκευές GPS

Υποστηρίζονται το 99% των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά

Πλήθος Υπηρεσιών

Γεωφράκτης

Μαρκάρετε τις περιοχές σας στο χάρτη και λάβετε ειδοποιήσεις για οποιοδήποτε γεγονός. Οι συσκευές ή οι ομάδες συσκευών μπορούν να αντιστοιχιστούν σε ένα ή περισσότερους Γεωφράκτες. Οι ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Ιστού θα ειδοποιήσουν για την είσοδο ή την έξοδο από τον γεωφράκτη

Απομακρυσμένη παρακολούθηση υγείας

Υποστηρίζονται το Megastek Imedtrack ™ MT80 και Ρολόγια Απομακρυσμένης  Παρακολούθησης Υγείας . Παρακολουθήστε απομακρυσμένα την τοποθεσία με όλα τα χαρακτηριστικά της PLUS Δεδομένα Υγείας όπως Καρδιά, Βήματα, θερμίδες, Δραστηριότητα Χιλιόμετρα, Αφαίρεση Ζώνης και Ειδοποιήσεις Πτώσης.
Όλα από μακριά χωρίς να χρειάζεται smartphone.
 

Θερμικοί Χάρτες

Ορίστε το εύρος ημερομηνιών που θέλετε και ανατρέξτε στα πιο επισκέψιμα μέρη στον Χάρτη θερμότητας. Δεν υπάρχουν περίπλοκοι υπολογισμοί αναφορών. Ο χάρτης θερμότητας θα δείξει τα πάντα γρήγορα.

Ζωντανή παρακολούθηση

Δείτε την τοποθεσία ενός συγκεκριμένου στοιχείου ή ατόμου σε πραγματικό χρόνο.

Αναφορές

Συγκεντρώστε αναφορές για κάθε στοιχείο gps χωριστά

Ιστορικό

Δείτε την τοποθεσία του Gps σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Ειδοποιήσεις

Προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση του κόστους.